Норвешка
1
2
:
(0
0)
:
Србија
Полувреме: 0 : 0 Регуларни део: 1 : 1 Продужеци: 0 : 1
08.10.2020.Осло (Норвешка)

Стадион: „Улевол“

Гледалаца: 200

Судија: Даниел Орсато (Италија)

Стартна постава
Норвешка
Ран Јарштајн
106'
Хајтам Алисами
Кристофер Ахер
91'
Тор Региниусен
66'
Стефан Јохансен
Александер Серлот
111'
Мартин Едегард
116'
Омар Елабделауи
Сандер Берг
46'
Маркус Хенриксен
Ерлинг Халанд
Србија
Предраг Рајковић (15)
Никола Миленковић (21)
80'
Немања Максимовић (22)
Немања Гудељ (28)
Александар Митровић (58)
119'
119'
Душан Тадић (70)
Александар Коларов (93) (К)
Стефан Митровић (17)
106'
Дарко Лазовић (12)
60'
Михаило Ристић (1)
80'
Филип Ђуричић (28)
Резервни играчи
Норвешка
88'
46'
47'
М. Норман
66'
Џејмс Кинг
91'
С. Страндберг
106'
М. Линес
111'
М. Елиунуси
116'
М. Торзби
Србија
80'
90+4'
Лука Миливојевић (37)
81'
102'
80'
Сергеј Милинковић-Савић (17)
106'
Мијат Гаћиновић (20)
119'
Саша Лукић (13)
Селектори
Норвешка
Ларс Лагербек
Србија
Љубиша Тумбаковић (9)
Галерија