Норвешка
0
2
:
(0
1)
:
Србија
27.09.2022.Осло (Норвешка)

Стадион: „Улевол“

Гледалаца: 24.364

Судија: Антонио Матеу Лахоз (Шпанија)

Стартна постава
Норвешка
Ерјан Њиланд
74'
Биргер Мелинг
Сандер Берге
Ерлинг Халанд
Мартин Едегард (К)
57'
Мохамед Елиунуси
57'
Јулиан Риерсон
Лео Естигард
57'
Фредрик Аурснес
Александер Серлот
78'
Андреас Ханк-Олсен
Србија
Вања Милинковић Савић
89'
86'
Страхиња Павловић
Милош Вељковић
Иван Илић
54'
90'
Александар Митровић
90+2'
Душан Тадић (К)
Стефан Митровић
72'
Андрија Живковић
Саша Лукић
72'
50'
Филип Костић
42'
Душан Влаховић
Резервни играчи
Норвешка
57'
Јерген Ларсен
57'
М. Холмгрен Педерсен
57'
Кристофер Ајер
74'
Фредрик Андре Бјеркан
78'
Патрик Берг
Србија
72'
Дарко Лазовић
72'
Немања Радоњић
89'
Срђан Бабић
90'
Лука Јовић
90+2'
Филип Ђуричић
Селектори
Норвешка
Стал Столбакен
Србија
Драган Стојковић
Галерија