Фарска острва
0
3
:
(0
2)
:
Србија
03.09.2010.Торшавн (Фарска острва)

Стадион: „Торсвељур“

Гледалаца: 1.847

Судија: Алберт Тузан (Луксембург)

Стартна постава
Фарска острва
Гунар Нилсен
Џонас Пор Нес
Атли Грегерсен
Јохан Давидсен
Хендрик Рубексен
73'
Џен Инги Петерсен
Фроди Бенџаминсен (К)
78'
Кристијан Ламоџ Холст
46'
Данијел Удсен
Симун Самуелсен
Џоан Симун Едмундсон
Србија
Анђелко Ђуричић (3)
Антонио Рукавина (21)
Немања Видић (50)
Невен Суботић (17)
46'
Иван Обрадовић (15)
18'
58'
Дејан Станковић (92) (К)
Здравко Кузмановић (32)
Милош Красић (36)
Милан Јовановић (31)
90'
Никола Жигић (50)
14'
82'
Данко Лазовић (41)
Резервни играчи
Фарска острва
46'
Кристијан Муритсен
73'
Јустиниус Хансен
78'
Арнбјерн Хансен
Србија
46'
Александар Луковић (24)
58'
Радосав Петровић (12)
82'
Милош Нинковић (13)
Селектори
Фарска острва
Брајан Кер
Србија
Радомир Антић (27)