Фарска острва
0
2
:
(0
1)
:
Србија
10.06.2009.Торшавн (Фарска острва)

Стадион: „Торсвољур“

Гледалаца: 2.896

Судија: Меир Леви (Израел)

Стартна постава
Фарска острва
Јакуп Микелсен (К)
Јонас Бор Нес
Еџил а Бо
Атли Грегерсен
Јохан Давидсен
Атли Данијлсен
78'
Сани Олсен
Фроди Бенџаминсен
69'
Симун Самјуелсен
Боги Локин
87'
Кристијан Холтс
Србија
Владимир Стојковић (25)
Бранислав Ивановић (23)
62'
Невен Суботић (4)
Александар Луковић (12)
Александар Коларов (6)
Здравко Кузмановић (19)
Ненад Милијаш (10)
83'
Милош Красић (22)
44'
77'
Милан Јовановић (17)
66'
Марко Пантелић (26)
Никола Жигић (36)
Резервни играчи
Фарска острва
69'
Кристијан Хоњи Јакобсен
78'
Јан Инги Петерсен
87'
Андрију Флотум
Србија
66'
Данко Лазовић (29)
77'
Миралем Сулејмани (6)
83'
Гојко Качар (9)
Селектори
Фарска острва
Брајан Кер
Србија
Радомир Антић (12)