Архива

СВЕ ШТО МОЖЕШ, ЗА СРБИЈУ!

04.05.2018.

Фудбалски савез Србије, у сарадњи са Апатинском пиваром, представио је телевизијски спот којим позива све навијаче да бодре државни тим у мечевима које Орлови играју на Светском првенству у Русији.
Спот је режирао наш познати глумац и редитељ Драган Бјелорглић, а главни актери су репрезентативци Србије, предвођени капитеном Александром Коларовим.Посебну атмосферу овом ТВ остварењу дала је и специјална верзија познате песме „Пукни зоро”, коју је за ову прилику аранжирао Мањифико.

Премијери су присуствовале многе познате личности из света спорта, музике и филма.
– ФС Србије и Апатинска пивара желели су да креирамо спот који ће наше навијаче испунити поносом и мотивисати да што снажније навијају за своју земљу. Наши репрезентативци су били прави професионалци током снимања спота и верујем да ће дати све од себе и урадити све што могу за Србију на Мондијалу. Ова генерација заслужује велику подршку – рекао је Драган Бјелогрлић, редитељ спота.

У име ФС Србије на церемонији поводом представљања спота говорио је генерални секретар Јован Шурбатовић:
– Направљено је мини-ремек дело, у служби свих навијача. ФС Србије и свим репрезентативцима била је част да учествујемо у овом пројекту за који верујемо да ће изазвати позитивне реакције и да ће допринети позитивној атмосфери током припрема за Мундијал у Русији.


Апатинска пивара поводом предстојећег Мундијала недавно је пустила у продају и специјално креиране лименке са именима наших играча, а организована је и наградна игра у којој Јелен пиво додељује чак 30 наградних путовања на утакмицу између Србије и Бразила.
– Бити подршка нашој репрезентацији на предстојећем Мундијалу у Русији велика је част и понос за Јелен пиво. Ако кажемо да је фудбал нешто више од игре, онда је ово што је урадио Драган Бјелогрлић нешто више и од филма и ТВ спота – рекао је Владимир Новаковић, генерални директор Апатинске пиваре.