Након састанка путем видео-конференције са председницима и генералним секретарима свих националних асоцијација у Европи, УЕФА је одлучила да се завршни турнир Европског првенства одржи од 11. јуна до 11. јула 2021. године.
Обавештавају се сви фудбалски и футсал клубови, сви играчи и играчице, фудбалски тренери и сви остали фудбалски стручњаци и фудбалски радници, укључујући и оне који су активни у базичном фудбалу (у систему ФС Србије), да је увођењем ванредног стања у Републици Србији дана 15. марта 2020. године, дошло до престанка свих фудбалских такмичења, до престанка одржавања свих пријатељских утакмица и до престанка тренажних процеса у фудбалским и футсал клубовима.
Председник Србије Александар Вучић прогласио је ванредно стање у Србији због пандемије корона вируса: „Србија је од данас у рату против невидљивог противника, опасног и опаког противника, кога наша земља мора да победи. Борба која је пред нама је борба за оне који су стварали ову земљу, градили ову земљу, пре свега за наше родитеље, старије, али и за будућност Србије."

ОРЛОВИ — „А” СЕЛЕКЦИЈА

Упознај тим
Календар

Утакмице репрезентације

Март

06.

Пет

КПЕ 2021 - женска А селекција

Србија — Северна Македонија

10.

Уто

ПУ - селекција до 19

Србија — Бугарска

10.

Уто

ПУ - женска А селекција

Србија — Белорусија

11.

Сре

ПУ - селекција до 17

Србија — Хрватска

12.

Чет

ПУ - селекција до 19

Србија — Бугарска