Nakon sastanka putem video-konferencije sa predsednicima i generalnim sekretarima svih nacionalnih asocijacija u Evropi, UEFA je odlučila da se završni turnir Evropskog prvenstva održi od 11. juna do 11. jula 2021. godine.
Obaveštavaju se svi fudbalski i futsal klubovi, svi igrači i igračice, fudbalski treneri i svi ostali fudbalski stručnjaci i fudbalski radnici, uključujući i one koji su aktivni u bazičnom fudbalu (u sistemu FS Srbije), da je uvođenjem vanrednog stanja u Republici Srbiji dana 15. marta 2020. godine, došlo do prestanka svih fudbalskih takmičenja, do prestanka održavanja svih prijateljskih utakmica i do prestanka trenažnih procesa u fudbalskim i futsal klubovima.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio je vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije korona virusa: „Srbija je od danas u ratu protiv nevidljivog protivnika, opasnog i opakog protivnika, koga naša zemlja mora da pobedi. Borba koja je pred nama je borba za one koji su stvarali ovu zemlju, gradili ovu zemlju, pre svega za naše roditelje, starije, ali i za budućnost Srbije."

ORLOVI — „A” SELEKCIJA

Upoznaj tim
Kalendar

Utakmice reprezentacije