Вести

СРБИЈА ЗОВЕ | ОРЛОВИ ПРОТИВ ШВЕДСКЕ УЗ ПОДРШКУ НАЈМЛАЂИХ, ПОЗИВ ЗА КЛУБОВЕ И ШКОЛЕ ФУДБАЛА

11.09.2022.

Фудбалски савез Србије позива све школе фудбала и фудбалске клубове који раде са децом основношколског узраста, од 7 до 14 година, широм Србије да дођу на утакмицу УЕФА Лиге нација између Србије и Шведске која се игра на стадиону „Рајко Митић“ у суботу, 24. септембра, са почетком у 20.45.

Због забране играња утакмице у присуству навијача, Фудбалски савез Србије позива најмлађе навијаче да испрате свој национални тим у последњем мечу у Београду пред новембарски одлазак на Светско првенство!

Како до трибина стадиона “Рајко Митић”?

Преузми табелу са линка Spisak dece za utakmicu SRBSWE_formular FSS_skole fudbala  и до 21.09. до 13,00 достави списак а на e – mail адресу [email protected]  (контакт телефон +381652310710). На број од 15 деце потребно је пријавити једно одговорно, пунолетно лице.

За школе фудбала са територије ван Београда, Фудбалски савез Србије рефундираће трошкове аутобуског превоза које је ангажује фудбалски клуб, односно школа фудбала. Школе фудбала са територије Београда биће накнадно обавештене о организованом превозу.

Фудбалски клуб односно школа фудбала у обавези је да по извршеној реализацији превоза достави рачун ауто-превозника на адресу Фудбалски савез Србије, Теразије 35, 11000 Београд. Валидни ће се сматрати само рачуни који буду били оверени од стране фудбалског клуба или школе фудбала која је користила услуге превоза.

Србија до Катара уз пуне трибине најмлађих навијача!