Vesti

SRBIJA ZOVE, DECA UZ ORLOVE | PRIJAVA PREKO REGIONALNIKH SAVEZA ZA UTAKMICU SRBIJA - LUKSEMBURG

29.10.2019.

Pripremajući se za kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo koju će selekcija Srbije odigrati sa Luksemburgom 14. novembra 2019. godine na stadionu “Rajko Mitić”, Fudbalski savez Srbije poziva naše najmlađe i najbolje navijače da tog dana u što većem broju ispune tribine stadiona u ulici Ljutice Bogdana broj 1 u Beogradu.

S obzirom na to da je UEFA dozvolila da utakmicu uživo mogu da prate samo oni najmlađi ljubitelji fudbala, deca starosti do 14 godina, interesovanje iz čitave Srbije je ogromno. Upravo zbog toga potrebno je poslati pravovremene prijave preko regionalnikh saveza, FSB, FSV, FSRIS, FSRZS,FSKIM, za mesto na stadionu  i tim povodom potrebno je ispuniti sledeće uslove:

– grupa koja želi da posmatra utakmicu na stadionu prijavljuje se Fudbalskom savezu regionalnog saveza molbom sa overenim spiskom (na memorandumu fudbalskog kluba ili škole fudbala) na osnovu kojeg će se ulaziti na tribine.

– grupa koja se nalazi na spisku mora biti sastavljena od dece rođene 2005. godine i mlađe.

– za svaku grupu dece odgovara jedna punoletna odrasla osoba koja uz molbu sa spiskom dece mora dostaviti i svoje identifikacione podatke (JMBG, očitanu ličnu kartu), a ta osoba (vođa grupe) biće na spisku grupe od najmanje 20 (dvadeset) dece (za svaku takvu grupu vođa mora biti jedna punoletna odrasla osoba)

– Prijavljivanje mora biti blagovremeno počev od utorka 29. oktobra 2019. godine.

– prijavljivanje će trajati do popune kapaciteta i zbog toga se mora pravovremeno predati zakhtev za iste.

Prijave (spiskove i podatke o vođi grupe) slati na email adresu regionalnikh saveza:  [email protected], [email protected]  ili [email protected], [email protected], [email protected],  region FS KiM +381648745791 Dušan Drobac.

ORLOVI JEDAN TIM SRCEM SVIM!