Savez

Sportski sektor

Managment

Vladimir Matijašević

Vladimir Matijašević je rođen 10. maja 1978. godine u Čačku. Igračku karijeru je počeo u Mladosti iz Lučana. Zatim je nosio dres Vojvodine, grčkog AEK-a, Crvene zvezde, Šandonga Lunenga i Apolona Kalamairasa. Igrao je i za mladu repreprezentaciju Jugoslavije (1998-1999).

Po završetku igračke karijere radio je kao sportski direktor u kruševačkom Napretku (2012-2014). Posle toga bio je na istoj funkciji u FK Čukarički (2014-2018) sa kojim je ostvario zapažene rezultate. Osvojen je Kup Srbije, nekoliko puta su izborene kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je klub u isto vreme postao prepoznatljiv kao jedan od najboljih u Srbiji. Leta 2018. godine preuzima funkciju sportskog direktora AEK-a. Grčki klub se iste sezone plasirao u grupnu fazu Lige šampiona. Posle nekoliko meseci Matijašević je napustio AEK i vratio se u Čukarički na poziciju tehničkog direktora na kojoj je bio do imenovanja za sportskog direktora FS Srbije.

Managment

Bojan Pavićević

Bojan Pavićević, rođen je 20.10.1975.godine u Beogradu i jedan je od najistaknutinijih igrača futsala u istoriji ovog sporta, osnivač, finansijer i igrač najboljeg kluba na ovim prostorima – „Marbo Intermeco“, kao i dugogodišnji kapiten nacionalnog futsal tima.

Svoju igračku karijeru, Bojan Pavićević započeo je 1999.godine u KMF „Vožd“, od 2000 do 2003. igrao je za KMF „Tempo Kompani“, a zatim 2003.godine osniva čuveni futsal klub „Marbo Intermeco“ sa kojim je osvojio 4 titule šampiona Srbije i 4 puta igrao u UEFA Futsal Ligi šampiona.

Za Futsal „A“ reprezentaciju debitovao je 2001.godine protiv Holandije u Holandiji, a bio je nezamenljiv u nacionalnom timu punih 11 godina (2001 – 2012) i za to vreme odigrao 72 utakmice i postigao 20 golova. Nosio je kapitensku traku nacionalnog tima u tri države – Jugoslavija, Srbija i Crna Gora i Srbija.

Bojan Pavićević bio je učesnik tri UEFA Evropska Prvenstva u Futsalu (Portugal 2007, Mađarska 2010, Hrvatska 2012), kao i FIFA Futsal Prvenstva sveta na Tajlandu 2012.godine, a za to vreme ostvarene su neke od najznačajnijih pobeda nacionalnog tima i tri plasmana među osam najboljih selekcija u Evropi.

Nakon završetka igračke karijere posvetio se veoma aktivno popularizaciji futsala i od 2016.godine obavlja funkciju Koordinatora za futsal u Fudbalskom savezu Srbije,a juna 2019. godine odlukom Izvršnog odbora FSS imenovan je za Direktora futsal i ženskih selekcija FSS.

IGRAČKA KARIJERA:

1999 – 2000 KMF „VOŽD“,

2000 – 2003 KMF „TEMPO KOMPANI“

2003 – 2013 KMF „MARBO INTERMECO“

(4 puta prvak Srbije, 4 puta učesnik UEFA Futsal Lige šampiona)

REPREZENTACIJA:

2001 – 2012 (Selekcije Jugoslavije, SCG i Srbije).

Odigrao 72 utakmice, postigao 20 golova.

Učesnik 3 UEFA Prvenstva Evrope u futsalu (Portugal 2007, Mađarska 2010, Hrvatska 2012) i 1 FIFA Prvenstva sveta (Tajland 2012).

ANGAŽMAN U FSS:

Od 2016. obavljao funkciju koordinatora za Futsal u FSS.

Managment

Andreja Milutinović

Jedan od najpriznatijih evropskih stručanjaka u oblasti pripreme i oporavka sportista.

Andreja Milutinović je rođen 15. avgusta 1979. godine u Kragujevcu. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu 2003. godine, gde je kasnije završio i master u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja, pored toga ima i diplomu medicinske škole za fizioterapeute.

U karijeri dugoj više od dve decenije postigao je vrhunac u individualnom radu sa velikim brojem fudbalskih asova među kojima su i brojni reprezentativci Srbije. Uz njih na listi se nalaze i mnoga druga poznata, velika imena poput Đanluiđija Bufona, Mohameda Salaha ili Luke Modrića.

Profesor Milutinović je osim individualnih imao i klupske angažmane od kojih se svakako izdvaja period koji je proveo u jednom od najpoznatijih klubova na svetu, višestrukom prvaku Italije i evrpskom šampionu Interu iz Milana. Radio je takođe u Metalistu iz Harkova, a bio je deo stručnih štabova reprezentacija Rusije i Ukrajine. U jednom periodu imao je angažman i u mladoj reprezenaciji Srbije.

Managment

Nikola Lazetić

Nikola Lazetić je rođen 9. februara 1978. godine. Posle dolaska iz Kosovske Mitrovice, u kojoj je igrao za mlađe kategorije Trepče, postao je član Crvene zvezde i kao talentovan fudbaler rano je debitovao i za prvi tim. U sezoni 1995/96. osvojio je nacionalni kup sa Crvenom zvezdom, protiv Vojvodine, bio proglašen za igrača utakmice.

Za nacionalni tim SR Jugoslavije debitovao je kada je igrao za Vojvodinu, bio je i član Obilića, a zatim je počela bogata inostrana karijera. Dve sezone je uspešno igrao za turski Fenerbahče, sa kojim je osvojio titulu i igrao finale Kupa Turske. Posle dve dobre sezone dolazi u Italiju gde je nastupao za Komo, Kijevo, Lacio, Đenovu, Sijenu, Livorno i Torino.

Kada se vratio u Srbiju ponovo je postao član Crvene zvezde.  Proveo je dve sezone kao igrač beogradskih „crveno-belih” i kao kapiten predvodio tim do trofeja u Kupu Srbije 2010. godine, u toj sezoni izabran je u idealan tim srpskog šampionata. Poslednji klub mu je bila novosadska Vojvodina za koju je nastupao u sezoni 2010/11.

Za reprezentaciju SR Jugoslavije i Srbije i Crne Gore odigrao je 25 utakmica i postigao jedan gol. Debitovao je 23. aprila 1998. godine na prijateljskom susretu protiv Brazila  u  Sao Luisu, a poslednji put je dres nacionalnog tima obukao 30. aprila 2003. u prijateljskom susretu protiv Nemačke u Bremenu.

Obavljao je funkciju sportskog direktora Vojvodine. Od decembra 2020. godine nalazi se na funkciji direktora mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije.