А селекција

СЛАВОЉУБ МУСЛИН

12.06.2017.

Знало се да ће бити тешко, показало се да Велс није само Герет Бејл. Жао ми је публике, после толико времена је био пун стадион, надам се да ће бити прилике за славље.

Селектор репрезентације Славољуб Муслин признао је да је разочаран бодом против Велса, јер је јасно колико би сва три значила на пута ка Светском првенству у Русији.
-Знало се да ће бити тешко, показало се да Велс није само Герет Бејл. Жао ми је публике, после толико времена је био пун стадион, надам се да ће бити прилике за славље. Благо смо разочарни и резултатом па чак и игром, али Велс је екипа која има континуитет и резултате. Желим да захвалим нашем савезу јер су нам обезбедили перфектне услове, да на миру спремамо меч.
Кормилар националног тима констатује да се неке грешке у одбрани и даље понављају , без обзира што су на тренинзима покушали да отклоне недостатке.
-Лоше смо кренули, сви су очекивали победу и могуће да нас је то мало преоптеретило. Очекивања публике су велика али то је нормално у спорту. Меч је дошао мало у невреме на крају сезоне, играчи су уморни. Примили смо гол из индивидуалне грешке, што је скоро постало пракса. Радимо на томе да то поправимо, али некада једноставно немате довољно времена за све детаље. Имали смо неколико солидних напада у финишу првог дела, нису биле стопостотне, али смо нападали. Друго полувреме смо играли боље, они су се бранили јер су имали резултат.
На крају, Муслин каже да је ипак све у нашим рукама јер смо и даље први у групи.


-Сатисфакција је да смо остали први у групи, јер нам иде на руку резултат из другог меча. Сва концетрација ће бити усмерена на меч са Молдавијом који је следећи, ту морамо да победимо пред својим навијачима, иако знамо да неће бити лако.