А селекција

Славољуб Муслин пружио подршку "орлићима" пред старт у квалификацијама за ЕП у Италији

29.08.2017.

Спортски сектор Фудбалског савеза Србије предвођен директором Гораном Буњевчевићем од првог дана преферира добру сарадњу између свих селекција и селектора,а први човек „А“ репрезентације Славољуб Муслин дефинитивно је персонификација тих односа, јер је поново посетио младу репрезентацију и селектору Горану Ђоровићу и играчима пожелео много успеха у новим квалификацијама за пласман на Европско првеснтво.


Селектор Муслин је, подсетимо се, био подршка младима и тадашњем селектору „орлића“ Томиславу Сивићу на путу до Еврпског првенства, који је успешно и остварен, а онда и Сивићевом наследнику, Ненаду Лалалатовићу, селектору селекције до 21 године на ЕП у Пољској.Сада је Муслин упутио речи подршке момцима које желимо да гледамо на ЕП у Италији 2019. а да их тамо одведе, задатак је селектора Горана Ђоровића,једног од најближих сарадника у стручном штабу „А“ тима.

Млада репрезентација први меч на путу до Италије игра против Гибралтара, 1. септембра у Јагодини од 18,00. У нашој групи се још налазе селекције Русије, Аустрије, БЈР Македоније и Јерменије.