У 17

Сјајан старт кадета на ЕП:Селектор Огњеновић хвали играче, Гаврић срећан због гола

04.05.2017.

Одвео је Србију на Европско првенство, а сада са „својим“ кадетима остварио и важну победу на старту континенталног шампионата у Хрватској – Перица Огњеновић.
-Добро смо отворили утакмицу, имали иницијативу и већи посед. У другом делу је уследио благи пад. Најважније је да смо победили и стекли неопходно самопоуздање пред наставак шампионата – рекао је одмах после победе против Републике Ирске, селектор кадетске селекције.
Ирци су се показали као веома незгодан ривал…
-Имали смо физички јаког противника који има низ победа а играју фудбал који нам не одговара. Моји играчи су показали карактер и остаје ми само да им честитам на победи уз напомену да ћемо да поправимо недостатке из једног дела другог полувремена – нагласио је селектор Перица Огњеновић.


А Жељко Гаврић је био стрелац можда и најлепшег гола у првој рунди шампионата…
-Били смо бољи ривал у првом делу, имали неколико заиста добрих прилика. У наставку су они преузели иницијативу, али смо имали одговор. Срећан сам због гола, а посебно јер је постигнут после прекида, њиховог најјачег оружја. Ова победа нам много значи за самопоуздање, а уверен сам да уз неке корекције можемо још боље да играмо у наредним утакмицама – рекао је Жељко Гаврић.