Vesti

SERIJAL REKONSTRUKCIJA TERENA |FK VOJVODINA (VIDEO)

20.08.2019.

 

Rekonstrukcija terena širom Srbije obuhvatila je naravno i Novi Sad, odnosno zdanje stadiona „Karađorđe“, stadion koji je dobio potpuno novu travnatu podlogu. O značaju ove investicije Fudbalskog saveza Srbije i Vojvodine, govore predsednik Vojislav Gajić i sportski direktor Nikola Lazetić.

„Moram da pohvalim Fudbalski savez Srbije koji je prepoznao da kvalitet igre i fudbala Superlige zavisi od kvaliteta terena“-rekao je Nikola Lazetić i dodao…

„Sjajna investicija, svi tereni su potpuno novi i to će sigurno podići nivo fudbala u elitnoj ligi“

„Ovo je poslednja sezona za Vojvodinu na stadionu kakav sada vidimo, jer po završetku prvenstva on će biti porušen i izgradiće se potpuno novi stadion po najvišim standardima UEFA“.

O sjajnoj saradnji FSS i klubova govorio je i predsednik novosadskog kluba Vojislav Gajić…

„Zahvaljujući sjajnoj sinergiji Fudbalskog saveza i predsednika Slaviše Kokeze sa Vojvodinom, ali i svim ostalim klubovima, sve je sada na mnogo višem nivou, a odlične terene imaju svi klubovi Superlige“-izjavio je Vojislav Gajić.

„Ono što je Fudbalski savez Srbije uradio sada, ali i prethodnih godina, svako mora da podrži, jer u pitanju je ogroman novac, a benefit imaju klubovi“

FK VOŽDOVAC

Infrastrukturna revolucija u srpskom fudbalu zahvatila je i stadion FK Voždovac na kome je zamenjena kompletna veštačka trava, a o značaju ove investicije govore sportski direktor „zmajeva“ Jovan Damjanović i sportski direktor FSS Vladimir Matijašević.

„Fudbalski savez će i dalje da se bavi obnovom terena širom Srbije“ rekao je Vladimir Matijašević i nastavio…

„Uložena su velika sredstva ne samo u terene, nego i u druge sadržaje, tribine, klupske prostorije, semefore, a sve to će podići lestvicu fudbala u Srbiji na mnogo viši nivo“

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović ne krije da je prezadovoljan novim licem stadiona na krovu…

„Zahvalio bih se prvo ljudima iz Saveza na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, zbog toga što su prepoznali problem i pomogli nam da promenimo sliku fudbalske Srbije“-izjavio je Jovan Damjanović.

„Pomoć Saveza mnogo znači, ali klubovi moraju da imaju svest o tome da se tereni moraju dobro održavati, tako da je velika odgovornost na njima“

„Imamo podršku našeg predsednika Zdravkovića i trudimo se da ovde gajimo pravi evropski ambijent koji je možda i jedinstven u ovom delu Evrope“.