А селекција

Селектор и сарадници крстаре Европом, списак за квалификациони дуел са Грузијом 9.марта

20.02.2017.

Пред Србијом је важан квалификациони меч са Грузијом, 24. марта у Тбилисију, а селектор Славољуб Муслин и сарадници тим поводом прате форму свих кандидата за најбољи национални тим.
-Сутра одлазим у Француску како бих обновио профи лиценцу, а у исто време искористићу прилику да погледам неколико утакмица у којима ће актери бити наши играчи – истиче селектор Србије.
Скокнуће селектор и до Белгије како би гледао дуеле Андерлехта (Обрадовић, Спајић), Гента (С.Митровић)…
-И моји сарадници су присутни на многим стадионима, тако је Горан Ђоровић минулог викенда посматрао сусрет Селта – Осасуна, односно Брага – Бенфика, Зоран Филиповић је испратио форму Лазара Марковића, а ускоро иде у Турску како би гледао Јагоша Вуковића у дресу Коње. Пред нама је много активности, жеља нам је да се уверимо у тренутно стање сваког играча а списак за Грузију објавићу 9. марта – рекао је Славољуб Муслин.
За наредни меч са Грузијом селектор неће моћи да рачуна на Матију Настасића и Александра Катаија (картони), а добра вест је да нема повређених играча. Неколико репрезентативаца променило је клупске боје током зимског прелазног рока, тако је капитен Бранислав Ивановић дрес Челсија заменио светло плавим бојама Зенита, Лазар Марковић је на позајмици у Халу, Лука Миливојевић се преселио из Атине у Лондон где је дебитовао у дресу Кристал Паласа, а Филип Младеновић је напустио Келн и прешао у Стандард из Лијежа.