А селекција

СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ ПОСЛЕ МЕЧА У ЛУВЕНУ | ДОБАР ТРЕНИНГ ЗА ОБЕ СЕЛЕКЦИЈЕ, ЗА НАС БОЉЕ ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ, ЧЕКА НАС МНОГО ВАЖНИЈИ МЕЧ, ЗНАМО ШТА ЖЕЛИМО

15.11.2023.

Окончан је пријатељски дуел у Белгији, Орлови су и пре меча са Белгијом, мислима, условно речено, били у Лесковцу, али било је ово добро загревање за 19. новембар. Селектор Драган Стојковић је то и нагласио после меча у Лувену.

„Добар тренинг меч за Србију и Белгију. Генерално добра провера за много важнији меч који нас очекује у квалификацијама за Првенство Европе. План је био да направимо ротацију у тиму, јер нас чека важнији меч против Бугарске. Одиграли смо у другом полувремену много боље, имали посед, неколико шанси које нисмо искористили. Показали смо реакцију после тог првог полувремена и гола који смо примили после грешке. Углавном знамо шта желимо за оно што нас очекује 19. новембра. Самарџић? Он је наша будућност, задовољан сам игром и понашањем. Кад год се игра нека утакмица, увек се тражи да будете одговорни, меч је показао да можемо да парирамо овако јаким селекцијама као што је Белгија, а истовремено да се пружи прилика већем броју играча. У мислима нам је, понављам, меч у Лесковцу, окрећемо се њему, знамо шта желимо“ рекао је селектор Драган Стојковић.