Вести

СА КОМПАНИЈОМ MOZZART У НОВЕ ПОБЕДЕ

04.07.2022.

У среду у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, биће потписана три уговора о спонзорству између Фудбалског савеза Србије и компаније MOZZART: уговор о продужетку сарадње ФСС и компаније MOZZART на још четири године, као и уговори о насловном спонзорству Супер и Прве лиге Србије.
Овим свечаним чином, започеће нова ера у српском фудбалу и домаћем клупском такмичењу, а клубови ће у знатно бољој финансијској ситуацији кренути у борбу за бодове.

Потписивањем једног од најважнијих уговора у последњих неколико година, Фудбалски савез Србије ће Супер и Првој лиги Србије обезбедити насловног спонзора у наредне три сезоне, а истовремено ће продужити сарадњу са једном од највећих компанија у Источној Европи у области клађења и игара на срећу.

Свечаном чину у Старој Пазови испред наше организације присуствоваће заменик председника Ненад Бјековић и генерални секретар Јован Шурбатовић, испред Заједнице клубова Супер и Прве лиге Драган Лазовић и Дарко Рамовш, а испред компаније MOZZART директор Слободан Продановић и директор маркетинга Дејан Косановић.

Два дана пре званичног потписивања уговора, пуштен је у рад нови сајт MOZZART Bet Супер лиге Србије који је прилагођен визуелном идентитету нашег стратешког партнера и који ће свим љубитељима домаћег фудбала пружити много информација о утакмицама и догађајима у два најјача ранга такмичења.