Вести

ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ПРВЕНСТВО СВЕТА У КАТАРУ

05.04.2022.

Продаја улазница за Првенство света које се одржава у Катару од 21. новембра до 18. децембра почела је 5. априла и трајаће, у овој фази продаје, до 28. априла.  Улазнице се искључиво могу купити преко ФИФА сајта на следећој адреси:

https://www.fifa.com/tournaments/mens/worldcup/qatar2022/news/how-to-apply-fwc22

Приликом куповине улазница неопходно је обележити поље којим се означава да сте навијач репрезентације Србије,  како бисте на стадиону били у сектору намењеном навијачима Србије. Једно лице може купити највише шест улазница по утакмици, а највише 60 за комплетно такмичење. Кондиционалне улазнице, односно улазнице за евентуалне мечеве Србије у нокаут  фази такмичења, такође се могу поручити. Цене улазница које су изражене у катарским риалима можете пронаћи такође на ФИФА сајту, преко адресе:

https://www.fifa.com/tournaments/mens/worldcup/qatar2022/news/ticket-prices-fwc22

На захтев катарских власти, власници улазница се подсећају да сви домаћи и међународни навијачи морају поднети захтев за Хаy’yа картицу. Хаy’yа картица је ваша улазна дозвола у Државу Катар и приступ стадиону (заједно са улазницом за утакмицу). Међународни навијачи ће такође морати да потврде своје планове смештаја. Да бисте се пријавили за Хаy’yа картицу и резервисали смештај, посетите Qатар2022.qа.

Додатне информације можете пронаћи на следећој адреси: https://www.fifa.com/tournaments/mens/worldcup/qatar2022/tickets

НАПОМЕНА: Према правилима ФИФА Фудбалски савез Србије нема могућност да организује аранжмане за одлазак и боравак навијача у Катару током Светског првенства.