Архива

После победе, реми старијих пионира у Дохи против Катара

06.04.2017.

После победе у првом мечу у провери против Катара у Дохи, старији пионири (У-15) које води селектор Иван Ђукановић, у реванш сусрету са истим ривалом остварили су нерешен исход -1:1(0:0).
Поново су „орлићи“ пружили добру партију, имали и вођство, али на крају је домаћин ипак стигао до изједначења. За генерацију селектора Ивана Ђукановића боравак и утакмице у Дохи представљају огромно искуство, а пријем и услови у којима су минулих дана тренирали старији пионири, говоре да је долазак у Катар био пун погодак.
Србија је играла у саставу: Станковић, Мирић, Ергелаш, Ђуровић, Кнежевић, Матић, Чолић, Стевановић, Баић, Благојевић, Пантовић. Стрелац за Србију био је Милош Пантовић у 44. минуту, а Катар је изједначио у 70. минуту.
Селектор Иван Ђукановић није крио задовољство због комплетног утиска који Србија носи из Дохе…
-Заиста сам презадовољан оним што сам видео, али пре свега понашањем, односом и учинком наших момака. За све њих је ово веома важно искуство. Захвалност и Фудбалском савезу који спортском сектору и нашим младим играчима кроз овакве акције омогућава да се момци правилно развијају – рекао је Иван Ђукановић коме су у Дохи асистирали тренери Милош Велебит, Михајло Јурасовић, Горан Љубинковић и Душан Шарановић, а у стручном штабу су још били и доктор Марина Миљковић, физиотерапеут Немања Божић, тим менаџер Немања Филиповић и координатор Бранислав Николић.