Playmakers

Playmakers

Šta je Playmakers?

Playmakers je sportska aktivnost kao nijedna druga koja nudi zabavan i siguran način za upoznavanje fudbala, za devojčice od 5 do 8 godina, kroz kretanje, igranje i magiju Diznijevog pripovedanja koje nam omogućava da osnažimo devojčice sa ciljem da budu zdrave i samouverene, da se sprijatelje, nauče važne životne veštine i zaljube se u fudbal! Jer samo Playmakers koristi najnovije istraživanje o okruženju i trenerskom pristupu u kome devojčice najbolje uče i uživaju u sportu.

Devojčice širom Evrope uskoro će moći da zakorače u čarobni svet Diznija, tako što će prvi korak na fudbalskom putu napraviti zahvaljujući novom programu UEFA i Diznija – Playmakers. Inspirisan pričanjem priča, program je prvi ikada i najveći evropski program za devojčice, a biće predstavljen u sedam zemalja ove godine, uključujući i Srbiju.

Playmakers je dizajniran tako da omogući devojčicama uzrasta od pet do osam godina da prvi put dožive fudbal kroz čari Diznija, i to u okruženju posebno dizajniranom za njih. Svaki desetonedeljni nastavni plan i program pričaće različitu Diznijevu priču sa učesnicama koji će tokom svakog treninga reprodukovati deo priče filma. Prvi blok treninga u okviru programa inspirisan je Diznijevim hit filmom – Neviđeni 2.

 

Detaljnije na: uefa.com/playmakers

 

Kako se prijaviti?

Prvi blok Playmakers počeće u aprilu 2020. godine. Više informacija o tome gde će se treninzi održavati i kako se prijaviti uskoro će biti objavljeno na sajtu i društvenim mrežama FSS.

Obaveštavamo javnost da se realizacija Playmakers programa odlaže do daljnjeg usled pandemije koronavirusa (COVID-19).

Prijava za Playmakers program

Prijava je uspešno poslata.
Prijava nije poslata. Pokušajte kasnije