Вести

ПАРАФИРАН УГОВОР О НАСТАВКУ САРАДЊЕ ФСС И КОМПАНИЈЕ MOZZART (ВИДЕО)

19.09.2022.
У просторијама Спортског центра у Старој Пазови потписан је уговор о продужетку сарадње Фудбалског савеза Србије и Компаније Моцарт до 2026. године.
Свечаном чину, поред селектора наше А репрезентације Драгана Стојковића, присуствовали су челници ФСС Ненад Бјековић и Јован Шурбатовић, као и представници Компаније Моцарт, генерални директор Слободан Продановић и директор Маркетинга Дејан Косановић.
„У име руководства ФСС желео бих да изразим дубоку захвалност нашем дугогодишњем партнеру са којим смо пре четири године кренули у заједнички пројекат и до данас постигли резултате који су за свако поштовање. Компанија Mozzart је увек била уз нашу репрезентацију и веровала у момке који ће на Светском првенству у Катару бранити боје Србије и репрезентовати свој народ на најбољи могући начин. Доказ тога је и овај феноменалан спот који се последњих дана емитује на телевизијама и који је изазвао сјајне реакције јавности. Потписом новог уговора продужили смо сарадњу за коју сам сигуран да ће бити дугорочна и веома успешна. Подсетио бих да смо са Моцартом недавно договорили и уговор о насловном спонзорсту Супер и Прве лиге Србије, што је нашој сарадњи дало још једну нову димензију“ – рекао је генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић.
Испред Компаније Mozzart, присутне је поздравио директор Маркетинга Дејан Косановић:

„Сарадња између Фудбалског савеза Србије и Компаније Mozzart одавно превазилази оквире класичног спонзорства. Заједно смо  на задатку промоције и афирмације српског фудбала и српских клубова који представљају окосницу наших репрезентативних селекција. Кампањом под називом СРБИЈА ЗОВЕ послали смо поруку оптимизма и жеља нам је да дочарамо тај тимски дух који краси момке Драгана Стојковића Пиксија. Поносни смо на нашу репрезентацију и нама навијачима нико не може да забрани да маштамо и да се надамо да ћемо Никољдан 2022. да дочекамо са Златним глобусом у рукама“ – рекао је Косановић.