Вести

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИО ФСС

08.07.2023.

У Спортском центру ФСС одржана је седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије којом је председавао Драган Џајић, председник ФСС.

Донета је одлука о начину формирања листе делегата ФСС за утакмице Супер лиге, Прве лиге и Купа Србије за такмичарску сезону 2023/24.

Усвојена је одлука о формирању Комисије за тестирање делегата ФСС за утакмице Супер лиге, Прве лиге Србије и Купа Србије за такмичарску сезону 2023/24.

Донета је одлука о начину формирања листе делегата на утакмицама лига млађих категорија, Супер и Прве лиге за жене, Прве и Друге футсал лиге за такмичарску сезону 2023/24.

Усвојени су акти који се односе на омладински и кадетски фудбал.

Изабрани су чланови Комисије за омладински и базични фудбал. Председник је Славко Перовић, чланови Милорад Новаковић, Вања Радиновић, Никола Јелић, Владимир Торбица, Игор Петровић, Бранислав Радуловић.

Усвојена је и информација о поступку лиценцирања клубова за такмичарску сезону 2023/24.

Председник ФСРЗС и члан ИО ФСС Небојша Живановић обавестио је чланове ИО о састанку одржаном у Крагујевцу, 22. јуна 2023. године, коме су присуствовали челни људи свих региона, а испред ФСС потпредседник Бранислав Недимовић и генерални секретар Јован Шурбатовић. На састанку су донети закључци који ће допринети још бољем функционисању регионалних савеза, све у координацији са ФСС.