Вести

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИО ФСС

03.02.2022.

У среду 2. фебруара у поподневним часовима одржана је 21. седница ИО ФСС у Старој Пазови. Све одлуке су донете једногласно, издвајамо најважније.

Усвојен је Пословник о раду Одбора за спровођење избора, као и прописи који се односе на Веће за решавање спорова ФСС – Пословник о раду за решавање спорова ФСС и Одлука о накнадама трошкова у поступцима пред Већем за решавање спорова ФСС

Усвојен је план набавки за 2022. годину, као и извештај о попису имовине и обавеза на дан 31.12. 2021.године

ИО ФСС донео је одлуку да се финална утакмица футсал Купа Србије одигра 21.априла 2022. у Спортској хали Врање у Врању.

Верификовани су и уговори о одигравању пријатељских утакмица националне А селекције у ФИФА термину март 2022. године. Наш национални тим одиграће 24. марта утакмицу у Будимпешти против Мађарске, а пет дана касније у Копенхагену против најбоље селекције Данске.

ИО ФСС донео је одлуку о премијама за пласман футсал репрезентације Србије на УЕФА Футсал ЕУРО у Холандији.

За селектора Футсал А селекције изабран је Дејан Мајес, а за селектора футсал У 19 селекције Марко Гавриловић. За селектора футсал женске А селекције изабран је Владимир Јовановић.

Извршена је промена у саставу Судијске комисије, уместо Дејана Сантрача изабран је Марко Поповић.

Извршене су и корекције листа делегата Супер и Прве лиге Србије, као и листа посматрача Супер и Прве лиге Србије.

На крају донета је одлука о начину наплате чланарина Фудбалског савеза Србије и то тако што ће  једном наплаћена чланарина важити током целе календарске године без обзира на то да ли ће поједини играч или играчица променити клуб и територијални савез у току календарске године.