Архива

ОДЛУКЕ ОДБОРА ЗА ХИТНА ПИТАЊА

18.02.2017.

Милан Обрадовић и Перица Огњеновић селектори омладинске и кадетске репрезентације

Одлуком Одбoра за хитна питања ФСС постављени су нови селектори омладинске (генерација 1998.) и кадетске репрезентације Србије (генерација 2000.). Поверење су добили бивши репрезентативци Милан Обрадовић и Перица Огњеновић. Некада истакнути играч Обилића, Локомотиве из Москве, Борусије из Менхенгледбаха, Металиста из Харкова, Партизана…а затим тренер са последњим ангажманом у словеначком прволигашу Копру, Милан Обрадовић преузеће бригу о омладинској селекцији пред којом је изазов у елит рунди квалификација за пласман на Европско првенство у Грузији (2-15.јул 2017.). Ривали Србије биће домаћин турнира Немачка, односно Словачка и Кипар.
И новог селектора кадетске селекције, некада учесника СП у Француској, играча Црвене звезде, мадридског Реала, кијевског Динама, Кајзерслаутерна… Перицу Огњеновића очекује завршна рунда квалификација за одлазак на Европско првенство у Хрватској (3-19. мај). Ривали генерацији за коју наступају талентовани Ступаревић, Ђерлек, Видосављевић, Босић и другови, биће домаћин турнира Шкотска, а ривали су још Швајцарска и Црна Гора. Елит рунда квалификација за кадете игра се од 17.до 22. марта 2017. године.
Одбор за хитна питања ФСС донео је одлуку о домаћинству финала Купа Србије у футсалу које ће бити одржано 10. маја у нишкој дворани Чаир. Такође, Одбор за хитна питања ФСС добио је новог члана, сада већ бившег потпредседника ФСС, Бранка Стојаковића.