Вести

ОДЛИЧНО ИЗДАЊЕ МЛАЂИХ ОМЛАДИНАЦА У РЕМИЈУ СА ИТАЛИЈОМ

09.09.2019.

СТАДИОН: Три фонтане у Риму. Судија: Марио Фери (Италија).

ИТАЛИЈА: Риналди, Ламана (од 60. Ористано), Руђери, Панада, Дела Мура, Пирола (од 60. Секулов), Удођи (од 46. Ђовани), Брентан (од 60. Рико), Еспозито, Тоња (од 71. Бове), Кудриг (од 60. Морети).

СРБИЈА: Катић, Деспотовски (од 60. Кљајић), Бачкуља (од 78. Благојевић), Кременовић, Дрезгић, Њамцуловић, Лукић (од 90+1 Лукић), Цветићанин, Кнежевић (од 46. Марковић), Ђукић (од 46. Чолић), Симић (од 90+1 Мирковић).

Добар резултат, али оно што треба да храбри, одлична игра млађе омладинске репрезентације Србије (U18) у другој провери против Италије – 0:0.

Изабраници селектора Игора Спасића, коме је ово био други меч са повереном селекцијом, пружили су добру партију против актуелног вицешампиона Европе и учесника предстојећег Првенства света у Бразилу. У односу на први меч који је припао Италији, наши млађи омладинци су сада боље ушли у меч и у већем делу сусрета имали контолу и били бољи ривал.

Утакмици је приствовао и амбасадор Горан Алексић који је после меча честитао дечацима на веома доброј партији, а разлога за задовољство има и селектор…

-Момци су у овом тренутку дали неки свој максимум, али јасно је да овој селекцији треба континуитет и пун капацитет а онда ће бити спремни за велике ствари – рекао је селектор Игор Спасић.