Вести

ОБНОВА УЕФА ПРО ЛИЦЕНЦИ | ПРИЗНАЊЕ СТРУЧНОМ ШТАБУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ДЕЈАНУ СТАНКОВИЋУ

27.05.2021.

У хотелу „М“ одржана је мала церемонија којој су присуствовали многи тренери, а повод је обнова УЕФА ПРО лиценци. Директор Центра за едукацију фудбалских тренера ФСС Милош Миљанић поздравио је све присутне, одржан је минут ћутања за преминуле тренере, велика имена српског и југословенског фудбала, Илију Петковића, Радомира Антића, Владицу Поповића…

ЦЕФТА-а је доделила признања, плакету најуспешнијем тренеру у сезони 2020/21, то је шеф струке Црвене звезде Дејан Станковић, као и његовом стручном штабу. У име Станковића и стручног штаба за уручене награде захвалио се Небојша Милошевић, члан стручног штаба Црене звезде. Тренери су могли да виде и предавање Далибора Зорка, бившег координатора Инструкторске службе ФСС. Тема је била „Функције фудбала“. Тренер Милош Веселиновић је одржао предавање на тему „Трендови игре“.

Тридесет тренера је обновило УЕФА ПРО лиценцу а међу присутнима био је и Љубинко Друловић, бивши репрезентативац и селектор, који има португалску лиценцу, али дошао је да се види са колегама и послуша интересантна предавања. Цео догађај испратили су и Стеван Стојановић, директор „А“ репрезентације Србије и Никола Лазетић, директор млађих селекција ФСС.