Media

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

27.05.2022.

Поштовани,

У понедељак 30. маја фудбалска репрезентација Србије почиње припреме за предстојеће утакмице у Лиги нација.

Тим поводом селектор Драган Стојковић обратиће се медијима на конфренцији за новинаре која ће бити одржана 30. маја од 12 часова у СЦ ФСС у Старој Пазови.

Трајање је 30 минута.

За медије је организован аутобуски превоз – полазак у 10 сати и 30 минута, угао улице Драгослава Јовановића и Булевара Краља Алексанандра.

Истог дана на истом месту од 13 часова биће организована и промоција новог спонзорског уговора Фудбалског савеза Србије и кинеске компаније „Виво“ током које ће се обратити представници обе организације.

По завршетку тог догађаја предвиђен је повратак новинара на почетно одредиште.

ВАЖНА НАПОМЕНА:

Због важећег протокола УЕФА који се односи на заштиту од вируса COVID – 19 све медијске и било какве друге активности биће организоване у сали на спрату СЦ (сала у којој се најчешће одржава Скупштина ФСС) испред које ће присутни имати радни простор и простор за послужење. Није дозвољено боравити у просторијама где се налазе играчи и стручни штаб, што значи да неће бити дозвољен силазак у дољи део спортског центра. За улазак медија и гостију користиће се споредни улаз који се налази на истој страни где и главни (биће означен – PRESS ENTRANCE). Такође према протоколу УЕФА молимо све медије да током конфренције носе маске које могу да скину док постављају питања. Такође није дозвољен физички контакт и обавезна је дистанца од најмање метар и по.

Хвала на разумевању