Вести

НОВИ ТАЛАС СРПСКОГ ФУДБАЛА НА ТУРНИРУ "МИЉАН МИЉАНИЋ"

10.05.2021.

Нова генерација наших талентованих кадета који од јесени постају такмичари (играју први круг квалификација за пласман на Првенство Европе) на окупу је у СЦ ФСС у Старој Пазови где од уторка, 11. маја почиње традиционални турнир „Миљан Миљанић“. На 7. Меморијалном турниру, који чува сећање на великана нашег фудбала Миљана Миљанића, поред наше репрезентације, учествоваће селекције Бугарске, Црне Горе и Северне Македоније.

Капитен ове генерације играча је Александар Станковић, син нашег прослављеног аса, данас тренера Црвене звезде, Дејана Станковића:
„Носимо дрес репрезентације Србије и имамо обавезу да на терену пружимо максимум. Очекивања су увек иста, идемо да освојимо турнир који носи име једног од највећих стручњака са ових простора. Верујем у себе и у своје другаре, атмосфера у екипи је феноменална. Нисмо имали пуно времена да припремимо и уиграмо, али трудићемо се да већ против Бугара докажемо да имамо квалитет и да са пуно оптимизма дочекамо октобарске квалификације за Европско првенство“.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

УТОРАК (11. МАЈ)

ПОЛУФИНАЛЕ

14:30
Црна Гора – Северна Македонија

17:00
СРБИЈА – Бугарска

ЧЕТВРТАК (13. МAJ)

(14:00) МЕЧ ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО

(16:30) ФИНАЛЕ

Све утакмице са турнира биће директно преношене на ТВ Арена спорт.