Вести

НИКО КАО МИТРОВИЋ | СРБИН НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ ЧЕМПИОНШИПА

22.07.2020.

https://www.instagram.com/p/CDBlqqaDNPK/?igshid=1to82p8x96rx4

Фулам нашег Александра Митровића није успео да избори директан пласман у Премије лигу, али клуб са Крејвен Котиџа има најбољег стрелца у Чемпионшипу. Митрогол је завршио шампионат са 26 погодака, највише од свих, а њега и Фулам сада очекује први дуел у баражу са Кардифом. Уколико победе тим из Велса, Митровић и другови играће за пласман у Премијер лигу са бољим из дуела Брентфорд – Свонси.

Интересантно је нагласити да је Александар Митровић најбољи стрелац у свих пет рангова у Енглеској. Премијер лига још увек није завршена, остало је још једно коло, али тешко је веровати да Џејми Варди може да га претекне. Нападач Лестера је постигао 21 гол до сада.

Сјајни Митровић има шансу да у блиској будућности постане  и најбољи стрелац репрезентације у историји.  Митровић је до сада постигао 34 гола за Србију. До рекорда Стјепана Бобека деле га само четири поготка. Митар је тренутно на трећем месту најбољих стрелаца националног тима, а друго место деле Милан Галић, Благоје Марјановић и Саво Милошевић, они су уписали по 37 голова.

Голгетеру репрезентације Србије честитамо на фантастичним партијама у дресу лондонског клуба и титули најбољег стрелца у Чемпионшипу.

https://www.instagram.com/p/CC9TX80jvQM/?igshid=9uildzw92tn9