Архива

Ненад Лалатовић: Имали смо много прилика, срећа није била уз нас,а онда једанаестерац...

20.06.2017.

Селектор Ненад Лалатовић разочаран неким стварима на које није могао да утиче у мечу са БЈР Македонијом остао је скоро без гласа и на конференцији за медије на питања је одговарао уз много напора, промуклим гласом.
-Мислим да нисмо имали среће, јер примити гол из једанаестерца…Играли смо свих 90 минута, поново смо промашили велики број прилика и срећа дефинитивно није била наш савезник. Да смо је имали мало више само у првом полувремену, ова утакмица би била решена. У обе утакмице смо пропустили много шанси и онда, како то бива, следи казна. Поново кажем, срећа није била уз нас, јер како другачије описати ону ситуацију из 92. минута када је Живковић упутио ударац а лопта погодила стативу. Немам шта да замерим мојим играчима, много су хтели, много су желели, али…- рекао је Ненад Лалатовић.

Селектор је образложио и измене…
-Мислим да смо доминирали све време, Гајића сам морао да заменим у полувремену због ударца који је добио, Грујића јер је имао жути картон и претио му је црвени . Једноставно, када ви нападате све време и примите гол из једанаестерца који се свирао како се већ свирао, онда…Били смо бољи и заслужили смо више.
Македонске медије интересовало је да ли њихова репрезентација може да победи Португал…
-Репрезентација Македоније није случајно овде, а селекција Португала мора озбиљно да их схвати уколико желе да их победе – закључио је Ненад Лалатовић.