Vesti

NAVIJAJ ZA SRBIJU | ĐOTAFREESTYLE I FUTSALERI ZA POČETAK VREDNOG PROJEKTA

13.02.2020.

Fudbalski savez Srbije čini sve da reprezentaciju što više približi naciji i da stvori fluid između navijača i naših najboljih fudbalera. Jedan od strateških prioriteta u narednom periodu je i promena kulture navijanja za srpski državni tim. U tom cilju, neophodno je da se oni najmlađi ljubitelji fudbala edukuju u smislu fer i sportskog navijanja za svoju reprezentaciju i da upravo oni budu okosnica navijačkog jezgra u nekom narednom periodu.
U tom cilju, pokrenuta je i saradnja sa našim najpoznatijim fristajlerom i jutjuberom Nikolom Miloševićem, poznatijim kao Đota, koji na svom jutjub kanalu ima blizu milion pratilaca, a na Instagramu oko 550.000, uglavnom mlađih obožavalaca.
S obzirom da je futsal reprezentacija Srbije ovih dana bila u fokusu zahvaljujući sjajnim partijama na kvalifikacionom turniru u Nišu, bilo je logično da majstori igre na petoparcu obeleže početak ovog projekta.
U sredu je na zvaničnom jutjub kanalu FSS emitovana prva epizoda serijala u kojoj Đota izaziva pulene selektora Ivančića u žongliranju teniskom lopticom i loptom napunjenom vodom.
Pogledajte kako su se naši futsal asovi Marko Pršić, Stefan Rakić, Strahinja Petrov, Darko Ristić i Pavle Pešić snašli u ovom izazovu.
Iz Marketing i Media sektora FSS stiže informacija da je ovo samo početak i da ćemo tokom marta i aprila uživati u novim dogodovštinama popularnog Đote sa članovima svih reprezentativnih selekcija Srbije.
„Videćete kako se naše fudbalerke snalaze sa loptom kada iz kopački uskoče u štikle, ali je posebno interesantan bio kviz-duel Dušana Tadića i Sergeja Milinković-Savića“.