Вести

НАВИЈАЈ ЗА СРБИЈУ | ĐOTAFREESTYLE И ФУТСАЛЕРИ ЗА ПОЧЕТАК ВРЕДНОГ ПРОЈЕКТА

13.02.2020.

Фудбалски савез Србије чини све да репрезентацију што више приближи нацији и да створи флуид између навијача и наших најбољих фудбалера. Један од стратешких приоритета у наредном периоду је и промена културе навијања за српски државни тим. У том циљу, неопходно је да се они најмлађи љубитељи фудбала едукују у смислу фер и спортског навијања за своју репрезентацију и да управо они буду окосница навијачког језгра у неком наредном периоду.
У том циљу, покренута је и сарадња са нашим најпознатијим фристајлером и јутјубером Николом Милошевићем, познатијим као Ђота, који на свом јутјуб каналу има близу милион пратилаца, а на Инстаграму око 550.000, углавном млађих обожавалаца.
С обзиром да је футсал репрезентација Србије ових дана била у фокусу захваљујући сјајним партијама на квалификационом турниру у Нишу, било је логично да мајстори игре на петопарцу обележе почетак овог пројекта.
У среду је на званичном јутјуб каналу ФСС емитована прва епизода серијала у којој Ђота изазива пулене селектора Иванчића у жонглирању тениском лоптицом и лоптом напуњеном водом.
Погледајте како су се наши футсал асови Марко Пршић, Стефан Ракић, Страхиња Петров, Дарко Ристић и Павле Пешић снашли у овом изазову.
Из Маркетинг и Медиа сектора ФСС стиже информација да је ово само почетак и да ћемо током марта и априла уживати у новим догодовштинама популарног Ђоте са члановима свих репрезентативних селекција Србије.
„Видећете како се наше фудбалерке сналазе са лоптом када из копачки ускоче у штикле, али је посебно интересантан био квиз-дуел Душана Тадића и Сергеја Милинковић-Савића“.