У 16

Млађа комбинована кадетска селекција играла нерешено против Таџикистана у 1. колу Развојног турнира -1:1(1:0)

09.05.2018.

 

СТРЕЛЦИ: 1:0 Ђуричковић 25, 1:1 Зоиров 90. Стадион: СЦ ФСС. Гледалаца:око 100. Судија: Дејан Глигоријевић.
СРБИЈА: Косовац, Луковић, Кљајић, Ђуровић, Дрезгић, Николић, Младеновић, Баић, Рашковић, Радмиловић, Ђуричковић. Играли су још: Икановић, Пердув, Вељовић, Богдановић, Милић, Радивојевић.
ТАЏИКИСТАН: Каримов, Кхолов, Назаров, Утфулаев, Шарипов, Забиров, Ахматов, Хасанов, Пањев, Зокинов, Исмоилов. Играли су још: Рахматов, Кхоликов, Сангов, Миминшоев, Сионов, Зоиров, Емомали, Заидинов.
У првом колу Развојног турнира у СЦ ФСС у Старој Пазови, млађа кадетска репрезентација Србије играла је нерешено против селекције Таџикистана – 1:1(1:0).
Србија је играла у комбинованом саставу без великог броја стандардних играча, јер селектор Иван Ђукановић жели да провери још неке кандидате пред јесењи старт у првом кругу квалификација за пласман на Европско првенство.


Први део сусрета наши кадети су решили у своју корист, а тада је резултат могао бити и убедљивији. У наставку су гости показали одређени квалитет и успели да избегну пораз. Србија је претходно могла да реши меч, али је Вељовић био непрецизан са беле тачке. У другом колу 11. маја од 16,00 састају се Таџикистан – Јордан, од 19,00 Србија – Индија.
У првом мечу турнира Индија је савладала Јордан 2:1 (2:1).