У 19

Милош Велебит позвао омладинце за две провере са Бугарском

02.03.2018.

Омладинску репрезентацију Србије очекује други круг квалификација за одлазак на Европско првенство које се одржава у Финској, а изабраници селектора Милоша Велебита бориће се за пут у Хелсинки у Румунији, где их од 21. до 27. марта очекују дуели против Украјине, Шведске и домаћина.У склопу припрема генерација 1999. одиграће два меча у Благоевграду против Бугарске, а Милош Велебит је одлучио да провери и нова имена, тако да на списку због објективних разлога (повреде, лигашке утакмица) нема многих играча који су били учесници првог круга квалификација у Републици Ирској а на које селектор рачуна за пресудне дуеле на путу до Првенства Европе.
На списку се налази 20 имена: голмани Данијел Мићановић (Рад) и Милош Чупић (ОФК Београд), играчи одбране Стефан Величковић (Чукарички), Страхиња Бошњак (Партизан), Ранко Веселиновић (Војводина), Михајло Иванчевић (Бродарац), Братислав Ђукић (Троа), Огњен Митровић (Бродарац), Давид Дунђерски (Спартак ЖК), Александар Ђорђевић (Чукарички), играчи средњег реда Страхиња Јовановић (Партизан), Вељко Николић (Црвена звезда), Мелетиос Мишковић (ПАОК), Игор Максимовић (Вождовац), Срђан Коцић (Бродарац), Владимир Брадоњић (Радник, Бијељина), Милан Лучић (Спартак ЖК), Немања Вукмановић (Металац), нападачи Дејан Јовељић (Црвена звезда), Бојан Радуловић (Брајтон).
Репрезентација се окупља у недељу у 18,00 и одлази у Бугарску где ће 6. марта (15,00) да игра први меч,а два дана касније (10,30) и други против домаће селекције. Селекција ће пред пут у Румунију имати и мини припреме у СЦ ФСС у Старој Пазови од 13. до 15. марта.