А селекција

ЛУКА МИЛИВОЈЕВИЋ,МАРКО ГРУЈИЋ И АНДРИЈА ЖИВКОВИЋ: СВИ ПОШТУЈЕМО СЕЛЕКТОРОВЕ ОДЛУКЕ

21.03.2018.

Најбоља репрезентација Србије сутра одлази у Торино где је у петак против Марока очекује први од два теста пред наступајући Мундијал у Русији. Расположење у нашој селекцији је добро, а данас суп ред новинарима били Лука Миливојевић, Марко Грујић и Андрија Живковић. И поново је незаобилазна тема била капитенска трака…

-Дуго сам у репрезентацији – рекао је Лука Миливојевић.-За мене је Бане био прави капитен, али поштујем одлуку селектора, јер у фудбалу не влада демократија, већ аутократија и сви поштују селекторове одлуке.
Фудбалер лондонског Кристал Паласа јасно је ставио до знања да ништа чудно не види у одлуци да наредни противници репрезентације Србије буду селекције Марока и Нигерије.
-Мароко и Нигерија су репрезентације које учествују на Мундијалу, не видим ништа лоше што ћемо играти са њима. Резултат није у првом плану већ оно што нас чека. Наредне две пријатељске су пун погодак – не оставља дилему везиста Кристал Паласа.

Фудбалер Ливерпула на позајмици у Кардифу Марко Грујић рекао је да ће утакмице против Марока и Нигерије веома добро послужити младим играчима за што боље уигравање са остатком екипе.
-За нас младе су ове две утакмице прилика за што бољу припрему јер има још времена да се наметнемо селектору. Незахвално је рећи да резултати није битан у овим мечевима, али сигурно да није у првом плану – истиче Марко Грујић.
Према речима фудбалера Бенфике Андрије Живковића, он и његови саиграчи би требало да постепено иду ка уигравању, али и лепом утиску у наредне две утакмице.
-Идемо степеник по степеник како бисмо се уограли што боље и оставили леп утисак против Марока и Нигерије. Гледали смо противнике, спремамо се у складу са временским условима, гледамо себе и идемо на победу – рекао је Андрија Живковић, који се у последње време усталио у тиму Бенфике.
Утакмица против Марока игра се у петак у Торину од 20.30 сати, док је меч против Нигерије четири дана касније у Лондону од 20.50 сати.