Vesti

LETNJA ŠKOLA FUDBALA ZA IGRAČE 2007/2008. USPEŠNO JE ZAVRŠENA

30.05.2021.

Letnja škola fudbala za igrače 2007/2008. godišta u SC FSS u Staroj Pazovi je uspešno završena. Program škole koji se bazirao na petodnevnom radu uz nadzor instruktora iz svih regiona FSS, počeo je kompletnim testiranjem svakog dečaka u saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije.
Potom se prešlo na tehničko-taktičke treninge koji su se sastojali od opšteg i specifičnog dela, kako bi se proverile trenutne mogućnosti svakog pojedinca i u kakvom su stanju njihove trenutne tehničko-taktičke i motoričke sposobnosti.


Poslednjeg dana škole, na programu su bile utakmice.
„Prezadovoljan sam odnosom i načinom rada svakog dečaka i siguran sam da Srbija ne treba da brine za fudbalsku budućnost. U ove dve generacije imamo mnogo talentovane dece i verujem da će većina njih jednog dana da postanu A reprezentativci. Uostalom, to i jeste suština rada instruktorskih službi i naš prevashodni cilj. Na dečacima je da nastave sa vrednim radom i treninzima u svojim klubovima, što je od izuzetnog značaja za njihov dalji razvoj i sazrevanje“ – rekao je za sajt FSS koordinator Instruktorske službe Igor Matić.