У 18

Комбиновани састав млађих омладинаца поражен у тесту против Чешке – 0:2(0:0)

16.05.2017.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Граичар 60, 0:2 Бено 70. Стадион: СЦ ФСС у Старој Пазови. Гледалаца: око 100. Судија: Милош Милановић. Помоћници: Ч.Андрејић, С.Војнић.
СРБИЈА: Чупић, Величковић, Матијевић, Видаковић (од 55. Којић), Веселиновић, Деветак, Живковић (од 70. Терзић), Максимовић, Јовковић (од 55. Јовељић), Ђорђевић (од 55. В.Николић), Л.Николић (од 70.Влалукин,од 83. Јоковић).
ЧЕШКА: Крал, Долба (од 75.Житни) , Слама, Плечати, Русек, Дудл, Живчак (од 61.), Граичар (од 80. Седлачек), Бено, Грогер, Фаифер (од 75.Бадура).
Млађа омладинска репрезентација Србије која се припрема за јесењи старт у квалификацијама за Европско првенство, поражена је у првој од две провере против селекције Чешке.
Селектор Милош Велебит морао је, због минулих викенд мечева у Омладинској лигији Србије, да мало промеша карте и у овом првом одмеравању снага изведе комбиновани састав. И гости из Чешке су то знали да искористе. У првом делу сусрета промашили су једанаестерац, али у наставку су из два контра напада успели да савладају Чупића и остваре, руку на срце, заслужену победу. Имали су и наши момци неколико лепих прилика, могли су у појединим тренуцима боље да реагују пред мрежом ривала, али остаје реванш који се игра у четвртак од 12,00 и прилика да се оствари бољи резултат.