А селекција

КАТАР 2022 | СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ И КАПИТЕН ДУШАН ТАДИЋ ИЗ МАНАМЕ ПРЕД МЕЧ СА БАХРЕИНОМ, ТРЕНИНГ (ВИДЕО)

17.11.2022.

На званичној конференцији за медије уочи пријатељске утакмице против Бахреина (петак, 16:30), новинарима су се обратили селектор репрезентације Србије Драган Стојковић и капитен Душан Тадић:

„Атмосфера је фантастична, ту се ништа није променило. Од првог дана када је мистер Стојковић преузео тим, осећа се позитивна енергија и сви једва чекамо да се окупимо. Уживамо у сваком могућем тренутку. Треба само да се препустимо, да играмо нашу офанзивну игру са пуно оптимизма и резултат сигурно неће изостати. Очекивања за утакмицу против Бахреина иста су као и за сваку претохдну, не занима нас име противника, увек идемо на победу“ – рекао је Тадић, док се селектор Стојковић најпре захвалио домаћину на топлој добродошлици у Манами:
„Пре свега желим да се захвалим људима у Бахреину на сјајном пријему и организацији. Имамо феноменалне услове за рад и припрему онога што нас чека врло брзо на Светском првенству. Што се тиче сутрашње утакмице, знамо да је Бахреин репрезентација састављена углавном од играча из домаћег шампионата, респектујемо их, али ћемо ићи на победу. Ово је само пријатељска утакмица и најважније за наш тим је да се нико не повреди за тих 90 минута. Жеља нам је да још једном покажемо да је Србија заслужила да буде учесник Мундијала у Катару. Сјајна прилика за све нас, веома сам срећан јер први пут имам прилику да боравим у Бахреину и желим са својим момцима да оставим што бољи утисак на терену“ – рекао је Стојковић и потврдио да за утакмицу против Бахреина неће рачунати на Костића, Лукића и Митровића, док је Влаховић одрадио тренинг пуним интезитетом што је свакако информација која радује и њега и комплетну српску фудбалску јавност.

Целу конференцију можете да погледате на званичном јутјуб каналу ФСС.