А селекција

КАТАР 2022 | САША ЛУКИЋ И СТРАХИЊА ПАВЛОВИЋ ПОСЛЕ МЕЧА СА БРАЗИЛОМ, ТРЕНИНГ (ВИДЕО)

25.11.2022.

Дан после меча са Бразилом, пред бројним новинарима у тренинг кампу репрезентације Србије у Дохи, били су Саша Лукић и Страхиња Павловић…Анализа меча са Бразилом, али и онога што следи, дуела са Камеруном, затим и Швајцарском.

„Једноставно, играли смо против једне од најбољих селекција на свету. Оно што је било очигледно јесте да је прво полувреме било изједначено, али морамо бити искрени и реални, да је могло и морало боље, требало је. Пали смо, натерали су нас на то, они су фаворити за наслов најбоље екипе на шампионату, а ми морамо да останемо позитивни и да се фокусирамо на наредне мечеве. Верујем да ће све бити како треба“ рекао је Саша Лукић, а Страхиња Павловић се надовезао“Ако победимо наредна два меча, идемо даље, а то је најважније“.

О дуелима са Нејмаром…

„За мене је то био изазов, мораш бити концентрисан све време. Понављам, прво полувреме смо добро одрадили и тим и ја, али друго морамо много боље. Бразил треба да архивирамо и да се окренемо Камеруну“ не оставља дилему Саша Лукић.

Реакција селектора после меча…

„Сигурно да није био најсрећнији због пораза, он воли да побеђује као и сви ми. Имамо времена да анализирамо тај меч до Камеруна, сада је потребна само позитивна енергија, имамо још два меча и важно је да прођемо групу“ рекао је Страхиња Павловић.

„Не значе ми много похвале, тим морамо бити и кад губимо и кад побеђујемо. Пораз нас није пореметио, фокус је само на Камеруну, показали смо у ових непуне две године шта и колико можемо, тако да остаје да против Камеруна остваримо резултат који желимо. И ја верујем да ће тако бити“ изјавио је Лукић, а Павловић додао“Даћемо све од себе да победимо Камерун и Швајцарску и прођемо у нокаут фазу такмичења“.

Камерун и Швајцарска…

„Гледали смо их, познајемо их, све зависи од нас, ако ми будемо прави, биће и добар резултат. Свака утакмица на светском првенству је важна. И да смо победили Бразил, меч са Камеруном и Швајцарском би имао велику тежину. И да, захвалност навијачима, дошли су у великом броју, хвала им на свему, одужићемо им се на прави начин“ не крије Саша Лукић, док је Страхиња Павловић искористио прилику да се такође захвали навијачима на великој подршци „Подршка коју смо имали, много нам значи, чули смо их и кад смо губили 2:0. Борићемо се за њих и за наше навијаче широм света. Много, много нам значи подршка која долази са свих страна“ истакао је Страхиња Павловић.

Целу конференцију за медије можете ускоро да погледате на јутјуб каналу Фудбалског савеза Србије.