Vesti

KACUŠITO KINOŠI U AMSTERDAMU GOST AJAKSA I DUŠANA TADIĆA

24.10.2021.

Jedan od saradnika selektora Dragana Stojkovića, trener u najboljem nacionalnom timu Srbije Kacušito Kinoši, iskoristio je pauzu između oktobarskih i novembarskih utakmica nacionalnog tima da otputuje najpre u Amsterdam je gost Ajaksa i kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića, a zatim i u Italiju.
„Zaista sam impresioniran načinom kako je Ajaks organizovan i koliko je Dušan važan deo kompletnog sistema kluba iz Amsterdama. Tadić je vrhunski profesionalac, potpuno je posvećen, kod njega se vidi ogromna želja za pobedom i uspehom. Kako u klubu tako i u reprezentaciji. Drago mi je što imam priliku da radim sa njim i hvala Ajaksu na gostoprimstvu i prilici da danas gledam veliki derbi holandskog fudbala, duel između Ajaksa i  PSV – a. U ponedeljak odlazim u Rim gde ću se videti sa našim reprezentativcima iz Lacija i Fjorentine koji igraju u sredu meč italijanskog šampionata“, rekao je Kinoši.
Reprezentacija Srbije 7. novembra počinje pripreme za utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koja se igra 14. novembra u Lisabonu. Tri dana ranije, Orlove očekuje prijateljski meč protiv Katara u Beogradu.