Вести

ЈОВАН ШУРБАТОВИЋ, ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФСС ГОСТ ТВ ПИНК И ТВ ПРВА | ПРЕСТАНИМО СА ТЕНЗИЈАМА, УРАЗУМИМО СЕ И ПОДРЖИМО ЈЕДНИ ДРУГЕ

10.10.2019.

Гостујући и Јутарњем програму ТВ Прва и телевизије Пинк , генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић апеловао је на челнике, фудбалере и навијаче Црвене звезде и Партизана да под хитно престану са тензијама и међусобним препуцавањима и да коначно схвате да би успех и једног и другог клуба у Европи био од непроцењивог значаја за просперитет српског фудбала.

„Престанимо са тензијама и препуцавањима. Заједнички интерес је то 15. место које нам доноси два представника у квалификацијама за Лигу шампиона. Свака победа, сваки бод може да буде злата вредан. Уразумимо се и подржимо једни друге. Црвена звезда и Партизан играју ове јесени најважније утакмице у новијој историји српског фудбала“ – изјавио је Јован Шурбатовић.

Генерални секретар ФСС подсетио је да је Србија тренутно у најбољем положају јер за разлику од Грчке, Кипра и Хрватске са којима се бори за то 15. место на УЕФА листи, једина ове сезоне има два клуба у трци за бодове.