Вести

ЈОШ ЈЕДНО У НИЗУ ПРИЗНАЊА | "ДУШАН СИЛНИ" ЗА ДРАГАНА СТОЈКОВИЋА

22.12.2023.
Још једно у низу признања на крају веома успешне 2023. године отишло је у руке селектора наше А репрезентације Драгана Стојковића Пиксија.
Правна комора Србије, као највећа асоцијација правника у Републици Србији и ‘LAWLife портал за право и привреду’, уручили су стратегу Орлова плакету за допринос у спорту, али и специјалну награду, статуу Душана Силног, за лични и немерљив допринос у развоју и популаризацији фудбала у Србији, као и успехе током играчке и тренерске каријере.

„Увек је лепо бити у друштву успешних људи и желео бих да се захвалим Правној комори Србије и уредницима портала за право и привреду што су ме сврстали међу добитнике овако значајног признања. За мене је велика сатисфакција што и људи који нису из спортске бранше препознају наш труд и радују се победама и успесима српске репрезентације. Даћемо све од себе да и у Немачкој будемо на висини задатка и да достојно репрезентујемо нашу земљу на највећој смотри европског фудбала“ – рекао је Драган Стојковић по завршетку свечаности одржане у просторијама Привредне коморе Србије.