СТУДЕНТ (Београд) КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд)

4
1
Полувреме: 2 - 1
2. коло
18.03.2021. 18:15
Стадион: СЦ Раковица, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бранко Галић, Главни судија: Иван Биорац, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Божидар Нинчић
СТУДЕНТ
Жарко Сокић 12
38'
40'
Немања Радојичић 2
Дејан Величковић 10
13'
Марко Шмркић 11
8'
Бошко Јањић 20
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
Михаило Маргетић 12
16'
Бранислав Милосављевић 9
Никола Арсић 11
Душан Ђуричић 18
Милош Мандић 20
Резервни играчи
СТУДЕНТ
Немања Чичковић 31
Никола Бркић 4
Никола Симчевић 8
Милош Главоњић 14
Михаило Милутиновић 33
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
Миљан Радмановић 44
Милош Денић 7
Душан Мајсторовић 8
Никола Миленовић 13
Александар Томић 45
Стефан Грујић 69
Никола Лекић 77
Немања Јелић 80