ЖФК СЛОГА ЗЕМУН (Земун) ЖФК ВОЈВОДИНА (Нови Сад)

4
0
Полувреме: 0 - 0
10. коло
17.11.2019. 15:00
Стадион: Спортски центар ФСБ"АДА ЦИГАНЛИЈА", Београд
Гледалаца:
Главни судија: Јелена Цветковић, I помоћник: Андреа Маринковић, Делегат: Небојша Арсић, II помоћник: Маша Алексић
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Љиљана Гардијан 1
11'
Марија Дабић 2
Николета Николић 3
Ивана Ерац 4
Тијана Јанковић 5
87'
Емилија Живковић 7
60'
Јована Брусин 8
Николина Милић 9
Милена Трнавац 11
Марија Јоновић 17
75'
69'
53'
Ана Барјактаревић 22
ЖФК ВОЈВОДИНА
Татјана Перенчевић 1
61'
Дејана Маговчевић 2
68'
Исидора Гајдобрански 4
Ивана Малијар 7
88'
Маша Милошевић 8
Душица Петровић 10
Николина Плавшић 11
Адријана Делић 13
75'
АНАСТАСИЈА ВУКСАНОВИЋ 14
Милица Бероња 15
Злата Милановић 17
Резервни играчи
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Тијана Петровић 12
Милица Булатовић 10
60'
Ксенија Павловић 18
11'
Маргита Васовић 20
ЖФК ВОЈВОДИНА
ЈЕЛЕНА ПЕТРОВ 5
75'
Лариса Савић 6
68'
ВАЊА КРИВОКАПИЋ 9
88'
Мирјана Канарић 18