ЖФК ВОЈВОДИНА (Нови Сад) ЖФК СЛОГА ЗЕМУН (Земун)

0
1
Полувреме: 0 - 0
3. коло
12.09.2019. 16:30
Стадион: СЦ Вујадин Бошков, Ветерник
Гледалаца: 100
Главни судија: Марина Живковић, I помоћник: Зорица Жујовић, II помоћник: Александра Томић, Делегат: Радивој Мушкиња
ЖФК ВОЈВОДИНА
Татјана Перенчевић 1
Дејана Маговчевић 2
Лариса Савић 6
Ивана Малијар 7
Маша Милошевић 8
68'
Душица Петровић 10
Николина Плавшић 11
88'
Адријана Делић 13
46'
Анастасија Вуксановић 14
Милица Бероња 15
Злата Милановић 17
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Љиљана Гардијан 1
Николета Николић 3
Тијана Јанковић 5
Марина Шишковић 6
Емилија Живковић 7
70'
Јована Брусин 8
38'
Николина Милић 9
85'
Милица Булатовић 10
55'
Анђела Миловановић 14
Марија Јоновић 17
Ксенија Павловић 18
Резервни играчи
ЖФК ВОЈВОДИНА
46'
Бојана Глумац 3
Јелена Петров 5
68'
Вања Кривокапић 9
Наталија Вуксановић 16
88'
Мирјана Канарић 18
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Тијана Петровић 12
60'
55'
Марија Дабић 2
Милена Трнавац 11
70'
Ања Вуликић 13
85'
Маргита Васовић 20