КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018 (Лозница) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

1
7
Полувреме: 1 - 2
8. коло
07.11.2020. 19:30
Стадион: УФК Лагатор, Лозница
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Главни судија: Владан Ђермановић, Делегат: Роберт Петровић, Посматрач: Ђорђе Билић
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Марко Јовић 14
17'
Ђорђе Росић 10
Александар Миловановић 23
2'
Иван Вулетић 30
Марко Аврамовић 77
КМФ БЕЧЕЈ
Сава Вадаски 12
Зоран Арђељан 4
31'
Марко Новаковић 7
14'
31'
29'
36'
Срђан Голуб 9
20'
Борис Бодоњи 11
Резервни играчи
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Светислав Јовић 25
Александар Миленковић 4
Никола Николић 5
Стефан Кнежевић 8
Никола Милашиновић 9
Стефан Савић 19
Младен Марковић 21
КМФ БЕЧЕЈ
Мартин Маринковић 20
Милош Покрајац 6
Дамир Мачиженски 8
Бојан Ћулум 14
Лука Божичић 15
25'
Дражен Арваи 16