КМФ Партенон (С. Паланка) КМФ БЕЛЕ ЦРКВЕ (Куршумлија)

3
2
Полувреме: 1 - 1
8. коло
31.10.2023. 20:30
Стадион: ОШ.Вук Караџић, Смедеревска Паланка
Гледалаца:
Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Главни судија: Радослав Миленковић, Делегат: Дејан Продановић, Посматрач: Рајко Катанић
КМФ ПАРТЕНОН
Богдан Нађ 16
6'
Александар Тацковић 3
4'
Стефан Радић 8
Стефан Туфегџић 11
39'
Стефан Кокотовић 19
КМФ БЕЛЕ ЦРКВЕ
40'
Милош Мићовић 1
Марко Поповић 8
Душан Радосављевић 10
Никола Јовановић 26
6'
6'
22'
Јован Јовановић 99
Резервни играчи
КМФ ПАРТЕНОН
40'
Срђан Несторовић 1
Филип Јовановић 2
Драган Ђорђевић 4
Александар Ђорђевић 5
Марко Спасојевић 7
Марко Марковић 10
21'
Александар Максимовић 12
КМФ БЕЛЕ ЦРКВЕ
Иван Лазић 12
Данило Ракић 3
Горан Милошевић 4
Иван Здравковић 7
Мирко Мијајловић 9
Ђорђе Миленковић 15