СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ (Јајинци) ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН (Земун)

0
5
Полувреме: 0 - 5
9. коло
11.11.2023. 14:00
Стадион: ФК ХЕРОЈ ПОЛЕТ, Београд
Гледалаца:
Делегат: Дејан (КШ) Ивановић, Главни судија: Јована Шијан, I помоћник: Јована Халас, II помоћник: Теодора Милић
СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ
Ивана Радибратовић 12
Анђела Папић 3
Катарина Кузмановић 8
Јана Стоилковић 14
Ивана Јовановић 15
Милена Баљак 16
14'
Јована Мијајловић 19
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
Катарина Антешић 1
Катарина Попов 2
2'
Јања Јовичић 3
Анђела Марковић 7
Невена Куртеш 9
Јелена Тешњак 10
11'
Николина Батинић 11
15'
Теодора Васић 14
Анђелина Дукић 18
7'
Јована Јечменица 23
Наташа Благојевић 24
Резервни играчи
СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
Калина Дукић 12
Марија Кнежевић 20
Александра Стефановић 22