ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН (Земун) ЛАВИЦЕ-ДУБОЧИЦА (Лесковац)

9
0
Полувреме: 5 - 0
3. коло
09.09.2023. 16:30
Стадион: ФК МИЛУТИНАЦ, Земун
Гледалаца: 50
Делегат: Предраг Тороман, I помоћник: Јована Старчевић, II помоћник: Нина Николић, Главни судија: Милица Миловановић
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
54'
Катарина Антешић 1
Катарина Попов 2
73'
Јања Јовичић 3
Анђела Марковић 7
10'
64'
Невена Куртеш 9
43'
Јелена Тешњак 10
Николина Батинић 11
64'
40'
76'
37'
Теодора Васић 14
32'
73'
Невена Јовичић 19
50'
64'
Александра Стефановић 22
Наташа Благојевић 24
ЛАВИЦЕ-ДУБОЧИЦА
Нинослава Стефановић 12
Тара Коцић 2
84'
Нина Миленковић 4
Анастасија Митић 5
46'
Емилија Стојановић 6
Бојана Марковић 7
Кристина Стошић 8
58'
Наташа Благојевић 9
75'
Маја Благојевић 10
Јована Васиљковић 11
Ивана Костић 14
Резервни играчи
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
54'
Барбара Петровић 12
Нађа Марковић 4
Јана Пашагић 16
73'
Ана Зурапи 17
64'
Анђелина Дукић 18
73'
Марија Кнежевић 20
64'
Јована Јечменица 23
ЛАВИЦЕ-ДУБОЧИЦА
Маша Стојановић 13
58'
Ања Илић 16
46'
Валентина Митровић 17
75'
Јелисавета Стаменковић 18