ГКМФ ВРАЊЕ (Врање) КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018 (Лозница)

1
6
Полувреме: 1 - 4
2. коло
13.05.2023. 19:00
Стадион: Сп.сала Врање, Врање
Гледалаца:
Главни судија: Иван Станковић, Делегат: Братислав Денић, Посматрач: Александар Вељовић, Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Бојан Граовац
ГКМФ ВРАЊЕ
Милан Тасић 1
Александар Јањић 4
57'
Немања Милосављевић 9
Стефан Алексић 14
11'
12'
Милош Трајковић 88
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Јаков Вулић 34
59'
Младен Коцић 10
Александар Павловић 12
Габриел Бордегхини Цхавес 14
8'
2'
Даниел Маринхо де Соуза 23
Резервни играчи
ГКМФ ВРАЊЕ
Милан Николић 12
Јован Недељковић 22
Предраг Николић 10
Милош Димитријевић 11
Давор Тасић 23
Предраг Јовановић 32
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Петар Николић 22
Марко Перић 2
Верољуб Вукадиновић 4
Александар Ристановић 7
Ђорђе Ракић 8
Марко Аврамовић 11
6'
14'
Едуардо Таборда дос Сантос 21